Išči:

Oblikovanje prostora in notranje opreme

Domov » Oblikovanje prostora in notranje opreme

KDOMoje ime je Lea Bogataj. Sem lastnica spletne trgovine Leart, samostojna oblikovalka in ljubiteljica vsega lepega.

Zagledanost v lepo opremljena domovanja me spremlja že od malih nog. Z oblikovanjem prostorov pa sem začela pred nekaj leti, ker rada opremljam, preurejam, prenavljam, oblikujem in dajem novo uporabnost prostorom. Šarm svojega dela vidim v tem, da me vsakič, ko zaključim kakšen projekt, spremljajo čustva tiste otroške prevzetosti, ki nas napolnijo z radostjo in zadovoljstvom. Toliko bolj mi je ljubo, ko vidim, da mojim strankam polepšan (obnovljen, preurejen) dom pričara čustva udobja, lepote in prijetnega bivaja.

Pravzaprav vse našteto načrtujem, za izvedbo pa skrbijo moji sodelavci – arhitekti, gradbeniki, mizarji, zidarji in ostali izvajalci, ki uresničijo to, kar smo si skupaj zamislili. Verjamem namreč, da le sodelovanje z izvajalci in z vami, uporabniki, prinaša uspeh in zadovoljstvo pri bivanju v novih ali prenovljenih prostorih.

 

KAJSvetujemo:

 •  pri izbiri materialov in barv za stene, strop in tlake (talne obloge);
 •  pri postavitvi in izbiri opreme (pohištvo, luči, zavese, dekoracija …)

Ne bojte se prevelikih stroškov. Rešitev bomo našli v okviru vaših zmožnosti.Načrtujemo:

 • celostno ureditev novih prostorov, preureditev obstoječih prostorov, prenovo starejših stanovanj in hiš, unikatno opremo po meri…
Načrtovanje obsega:
 •  izmero in posnetek obstoječega stanja,
 •  idejno in oblikovno zasnovo (tloris in 3D prostorski prikaz),
 •  načrte morebitne odstranitve ali dozidave sten,
 •  razporeditev in izbiro opreme (barve, materiali),
 •  izbiro barv in obdelave sten in stropov,
 •  izbiro talnih oblog,
 •  izbiro svetil, dodatkov in dekoracije,
 •  načrte za opremo po meri.

Brez skrbi, znamo poslušati! Ne bomo spreminjali, česar ne želite. Spoštovali bomo vaše želje in se držali dogovorjenih rokov.


Vodimo izvedbo


Organiziramo in usklajujemo obrtniška dela ter pomagamo pri nakupu.
Pripravimo časovne in finančne načrte izvedbe.


Če ne želite, vam ni treba iskati pohištva po trgovinah. Tudi z zaključnimi gradbenimi deli in mizarji se vam ni treba ukvarjati. Za vse bomo poskrbeli mi.


ZAKAJZakaj potrebujem pomoč pri opremljanju?


Ker vaš prostor pogledam z drugačnimi očmi, saj imam za to potrebno znanje in izkušnje. Z novimi izzivi opremljanja prostorov se srečujem vsak dan in imam veliko svežih idej. Vedno pa upoštevam tudi vaše želje, potrebe in navade.
Skupaj bomo lažje našli optimalno rešitev za vas in vaš prostor. Poskrbeli bomo, da bo vaš dom lep, sodoben in zanimiv, hkrati pa tudi uporaben, prijeten in udoben.

Kako poteka projekt?


Prostor si ogledam in se skrbno pogovorim z vami. Poslušam vaše želje, potrebe in navade. Dogovorimo se o obsegu potrebnega dela (svetovanje, načrtovanje, izvedba).

Sledi priprava idejnih skic. Ob naslednjem obisku jih skupaj pregledamo in se pogovorimo o prednostih posamezne možnosti. Skupaj izberemo najboljšo. Glede na dogovorjeno pripravimo projekt z izborom opreme, materialov in barv.
 

Kaj pa cene?


svetovanje - od 50 evrov na obisk
načrtovanje - od 200 evrov na prostor
vodenje izvedbe - od 5% vrednosti izvedbePROJEKTIPrenova kuhinje v Škofji Loki

Želja naročnice je bila funkcionalna, dinamična, prostorna ter predvsem svetla in moderna kuhinja. Kuhinja v kombinaciji orehovega in belega ultrapasa je izdelana po meri. Stena med kuhinjskimi elementi je iz stekla v zeleni barvi. Steklo je enostavno za vzdrževanje, je gladko in odporno na madeže ter ne bledi zaradi kuhinjske pare. Zelena barva stekla se ujema z barvo stene v dnevno bivalnem prostoru, kjer po novem stoji miza s stoli iz orehovega lesa.

Pred prenovo:

   


Po prenovi:

   

   

KONTAKTLea Bogataj s.p.
Sorška cesta 23
4220 Škofja Loka
Slovenija


e: info@leart.si

t: 040 509 547, 031 703 247